Web portálok

Munkatársainknak széles körűen hasznosítható ismereteik és tapasztalatuk halmozódott fel .NET alapú webes portálok fejlesztésében. A fejlesztési munkák mellett helyet kap a kutatás is, amely a webes világban felmerülő teljesítményproblémákra és biztonsági kérdésekre keresi a választ.

Az Interneten fellelhető web-szolgáltatások száma a megjelenéstől számítva rohamos mértékben növekedésnek indult. Ezt a technológiát az ipar számos területén alkalmazzák. Fontos azonban, hogy az eddigi szabványok és ajánlások nem igazán adtak javaslatot arra, hogyan tehetők hatékonyabbá és biztonságosabbá ezen a technológián alapuló rendszerek.

A kutatás célja web-szolgáltatások architektúrájának részletes megismerése mellett, egy olyan modell felállítása, mely alkalmas arra, hogy a felmerült problémákra megoldást nyújtson.

A webes megoldások másik fő iránya a Java alapú technológiákra épít. A megtervezett és megvalósított alkalmazások skálája az egyszerűbb nyilvántartó rendszerek front-end megoldásaitól egészen a komplex Enterprise Java rendszerekig terjed.

Mindezek mellett számos komplex fejlesztést valósítottunk meg Python és Django alapokon.