Vállalati alkalmazások

Olyan módszerek és technológiák használatával és fejlesztésével foglalkozunk, amelyek segítségével egy vállalati alkalmazás felépíthető.

A kutatás a különböző információs rendszerek teljesítményoptimalizálása irányában folyik. Megvizsgáljuk, hogyan lehet teljesítménypredikciót kivitelezni, és az információs rendszerek teljesítményének optimalizálására felhasználni. A kutatás mind .NET mind J2EE platformra tervezett információs rendszerek teljesítményének mérésére és vizsgálatára irányul. Meg kell határozni a különböző befolyásoló tényezőket, összefüggéseket kell keresni a megtalált tényezők, és a mérhető teljesítmény között.

Részt veszünka felsőoktatásban alkalmazott EGR gazdálkodási és vállalatirányítási rendszertovábbfejlesztésében. A negyedik generációs eszközökkel fejlesztett integrált rendszer az intézmények teljes gazdálkodását lefedi. A teljeskörű bér és munkaügy-, pénzügy-, főkönyv-, befektetett eszköz és készlet modulokat magába foglaló rendszert munkatársaink tervezték és valósították meg. A gazdálkodási rendszerek terén szerzett specifikus tudást sikerrel alkalmaztuk más controlling, illetve vezetői információs rendszerek fejlesztési projektjeiben is.